سید مهدی حسینیزاده، سرپرست مرکز بهداشت خوزستان، در رابطه با بهداشت مواد غذایی در اردوگاهها، اظهار کرد: بازرسیها بهصورت کاملا جدی در اردوگاههای اسکان اضطراری و همچنین محلهای پخت مواکب انجام میشود تا درصورت روبهرو شدن با هرگونه موادغذایی مانده، تاریخ گذشته و یا حتی غیرمجاز، عملیات نابودسازی در اسرعوقت انجام شود.
وی افزود: به دستگاههای اجرایی از جمله هلالاحمر ابلاغ کردیم تا موادغذایی تنها تا حداکثر یک ساعت پس از زمان پخت به دست مردم برسد تا از بروز احتمالی مسمومیت جلوگیری شود و همچنین از سیلزدگانی که در اردوگاهها اسکان داده شده بودند خواسته شد تا از نگهداری غذای گرم در چادرها خودداری کنند.
حسینیزاده عنوان کرد: باید مسائل بهداشتی با دقت و جدیت بیشتری دنبال شود لذا از خیرین و متولیان مواکب درخواست می کنیم که مواد اولیه را در شرایط مناسب نگه دارند و سطوح و تجهیزات آشپزی مانند تخته های کار، ظروف، چاقو و... را با دقت شستشو داده و به تبع آن بهداشت فردی را رعایت کنند.
وی افزود: در حال حاضر نیز همکاران بهداشت محیط با جدیت تمام برای پیشگیری از بیماریهای رودهای بسیج شده اند و وضعیت بهداشت عمومی آب و غذا را در محل های اسکان سیلزدگان کنترل می کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، از زمان وقوع سیلاب در خوزستان تا به امروز، 270 روستا بهصورت جزئی و کلی تخلیه شدهاند که از این تعداد، 109روستا دچار آبگرفتگی شدهاند.92 اردوگاه نیز از جمله چادرها، حسینیهها، پادگانها، مدارس و ... جهت اسکان اضطراری سیلزدگان خوزستانی درنظر گرفته شده است که 118هزار نفر در این اردوگاهها مستقر شدهاند.سیلاب اخیر به 438هزار واحد مسکونی شهری و 8هزار و700واحد مسکونی روستایی آسیب وارد کرده است؛ همچنین در این بازه زمانی، 400هزار راس دام سبک و سنگین جابهجا شده است.
انتهای پیام/